© Stefeliga
ACTUALITATE

Anunțuri 2021: Studiu de oportunitate privind fundamentarea deciziei de delegare a gestiunii activității de colectare și transport a deșeurilor municipale în județul Suceava.

18.08.2021 -

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară de Gestionare a Deșeurilor în județul Suceava, constituită din UAT județul Suceava și cele 114 unități administrativ-teritoriale din județul Suceava, în conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, cu modificările și completările ulterioare, inițiază consultarea publică și ulterior organizarea dezbaterii publice a Studiului de oportunitate privind delegarea gestiunii activității de colectare și transport a deșeurilor municipale în județul Suceava întocmit de S.C. EPMC Consulting SRL și transmisă de către Biroul gestionare deșeuri din cadrul Consiliului Județean Suceava.

Persoanele interesate pot formula puncte de vedere, propuneri, sugestii sau opinii care vor fi transmise către ADIGD pe adresa de mail: adigdsv@gmail.com.

actualitate

Documente și legături

Documente atașate postării curente:

ACCES RAPID

Opțiuni

Distribuie postarea sau revino la lista tuturor articolelor.