© Stefeliga
ACTUALITATE

Dezbatere publica pentru proiectul de hotarare privind aprobarea Planului anual de actiune privind serviciile sociale administrate si finantate din bugetul local al MCM pentru anul 2021.

09.04.2021 -

Proces verbal înregistrat în ,,Registrul de evidență a proceselor verbale de afișare/dezafișare” a proiectului de hotărâre cu caracter normativ și a minutelor ședințelor publice ale Consiliului Local al municipiului Câmpulung Moldovenesc, la nr. 6 din 09.04.2021.

Orice persoană interesată va putea formula propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privind acest proiect de hotărâre cu caracter normativ.

Propunerile, sugestiile sau recomandările se vor formula în scris şi vor fi depuse la Directia de asistenta sociala, etaj 1, cam. 26, până la data de 21.05.2021.

Persoanele sau organizațiile interesate, care transmit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de hotărâre vor specifica articolul sau articolele din proiect la care se referă, menționând data trimiterii și datele de contact ale expeditorului.

actualitate

Documente și legături

Documente atașate postării curente:

ACCES RAPID

Opțiuni

Distribuie postarea sau revino la lista tuturor articolelor.