© Impozite si taxe
ACTUALITATE

Plata online a taxelor și impozitelor locale

10.01.2022 -

Sistemul Național Electronic de Plată online a taxelor și impozitelor utilizând cardul bancar

Pentru efectuarea plății prin Internet este necesar să fiți posesorul unui card bancar atașat unui cont curent și a unui serviciu de Internet Banking pus la dispoziție de banca dumneavoastră.

În cazul efectuării plății online a taxelor și impozitelor locale, ale amenzilor și ale altor creanțe bugetare cu cardul bancar, de către contribuabilii persoane fizice și persoane fizice autorizate, comisionul bancar perceput de instituția de credit acceptatoare este suportat integral de la bugetul local al Municipiului Câmpulung Moldovenesc, conform Hotarârii Consiliului Local al municipiului Câmpulung Moldovenesc nr. 136 din 29 noiembrie 2012, privind aprobarea înregistrarii Primăriei Municipiului Câmpulung Moldovenesc în Sistemul Național Electronic de Plată Online a taxelor și impozitelor utilizând cardul bancar, precum și stabilirea modului în care este suportat comisionul bancar.

Începând cu data de 28 mai 2015, Primaria Municipiului Câmpulung Moldovenesc oferă posibilitatea plății online a obligațiilor de plată către bugetul local provenind din amenzi contravenționale, prin portalul www.ghiseul.ro.

Începând cu data de 23 decembrie 2015, Primaria Municipiului Câmpulung Moldovenesc oferă posibilitatea efectuării de plăți online cu autentificare, prin portalul www.ghiseul.ro.


Recomandări:

1. Pentru corectitudinea datelor inscrise, în portalul www.ghiseul.ro, secțiunea Creare cont, vă rugăm să vă treceți numele fără diacritice.

2. Urmare implementarii noului sistem informatic integrat pentru evidenta taxelor si impozitelor locale, consultarea debitelor online prin platforma veche RETILITX - Registrul electronic al taxelor si impozitelor, nu mai este disponibila incepand cu data de 04.01.2021.

Pentru relatii suplimentare, va rugam sa ne contactati. Va multumim pentru intelegere!


Program casierie: Luni-Vineri 8,00-15,30.

Plățile la casierie se pot efectua cu numerar si cu cardul prin POS.

Pe toată durata stării de alertă programul cu publicul este limitat.

actualitate

Legături

actualitate

Documente și legături

Documente atașate postării curente:

ACCES RAPID

Opțiuni

Distribuie postarea sau revino la lista tuturor articolelor.