© Ovidiu Ștefeligă
ACTUALITATE

Anunțuri 2021: LUCRĂRI DE REPARAŢII ŞI DE ÎNTREŢINERE A STRĂZILOR, ALEILOR, TROTUARELOR, PODURILOR DIN MUNICIPIUL CÂMPULUNG MOLDOVENESC

08.07.2021 -

Anunțuri 2021:


5. LUCRĂRI DE REPARAŢII ŞI DE ÎNTREŢINERE A STRĂZILOR, ALEILOR, TROTUARELOR, PODURILOR DIN MUNICIPIUL CÂMPULUNG MOLDOVENESC:

În perioada următoare se vor efectua lucrări de execuție a marcajelor rutiere longitudinale și marginale în municipiul Câmpulung Moldovenesc (inclusiv parcările cu plată și cele de domiciliu de pe raza municipiului).

Vă mulțumim pentru înțelegere!


4. LUCRĂRI DE REPARAŢII ŞI DE ÎNTREŢINERE A STRĂZILOR, ALEILOR, TROTUARELOR, PODURILOR DIN MUNICIPIUL CÂMPULUNG MOLDOVENESC:

În perioada 16-22 iunie 2021, pe strada TUDOR VLADIMIRESCU nr.36, traficul nu este permis, întrucât se efectuează lucrări de reparații la podețul tubular.

Vă mulțumim pentru înțelegere!


3. LUCRĂRI DE REPARAŢII ŞI DE ÎNTREŢINERE A STRĂZILOR, ALEILOR, TROTUARELOR, PODURILOR DIN MUNICIPIUL CÂMPULUNG MOLDOVENESC:

În perioada 11-14 iunie 2021, traficul greu (peste 3,5 tone), pe strada Izvorul Alb, la km 2+100, nu este permis, întrucât se efectuează lucrări de reparații la podețul tubular.

Vă mulțumim pentru înțelegere!


actualitate

Documente și legături

Documente atașate postării curente:

ACCES RAPID

Opțiuni

Distribuie postarea sau revino la lista tuturor articolelor.