© Direcția Poliția Locală
ACTUALITATE

Direcția Poliția Locală vă informează:

10.01.2024 -
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CÂMPULUNG MOLDOVENESC

În parteneriat cu:

POLIȚIA MUNICIPIULUI CÂMPULUNG MOLDOVENESC


ANUNȚ

ÎN ATENȚIA CETĂȚENILOR MUNICIPIULUI CÂMPULUNG MOLDOVENESC


AVÂND ÎN VEDERE IMPLICAREA FRECVENTĂ A COMERCIANȚILOR AMBULANȚI ÎN COMITEREA DE FAPTE PENALE, ÎN SPECIAL FURTURI DIN LOCUINȚE ȘI ÎNȘELĂCIUNI, PROFITÂND DE NEATENȚIA VICTIMELOR, VĂ RECOMANDĂM URMĂTOARELE:

 • ACORDAȚI ATENȚIE SPORITĂ VÂNZĂTORILOR AMBULANȚI DE COVOARE, LENJERII, PĂTURI, OALE, VESELĂ, MĂTUROAIE, BILETE TREN VETERANI, ETC. ȘI NU PERMITEȚI ACCESUL ACESTORA ÎN CURTE SAU LOCUINȚĂ!!!
 • NU ÎNCHEIAȚI CONTRACTE SAU ÎNȚELEGERI DE PRESTĂRI SERVICII CU PERSOANE CARE EFECTUEAZĂ LUCRĂRI DE SCHIMBARE/REPARAȚII/VOPSIRE ACOPERIȘURI, BURLANE DEOARECE ACEȘTIA NU AU NICIO FORMĂ DE ORGANIZARE (NU DEȚIN SOCIETĂȚI COMERCIALE) ȘI POT AVEA CA SCOP PRINCIPAL OBȚINEREA UNUI PROFIT SUBSTANȚIAL NEJUSTIFICAT ÎNTRUCÂT EFECTUEAZĂ LUCRĂRI DE PROASTĂ CALITATE, EVALUATE LA UN PREȚ MAI MARE DECÂT VALOAREA REALĂ ȘI POT PĂTRUNDE ÎN LOCUINȚĂ PENTRU A SUSTRAGE BUNURI SAU ALTE VALORI!!! DE ASEMENEA, DE CELE MAI MULTE ORI PREȚUL STABILIT ÎN FAZA INITIALĂ ESTE MĂRIT NEJUSTIFICAT PÂNĂ LA FINALIZAREA LUCRĂRILOR.
 • ANUNȚAȚI URGENT POLITIA MUN. CÂMPULUNG MOLDOVENESC LA NR. DE TELEFON 0230/311394 DESPRE PREZENȚA ÎN ZONĂ A PERSOANELOR SUS MENȚIONATE!!!


CAMPANIE SUSȚINUTĂ ȘI PROMOVATĂ DE PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CÂMPULUNG MOLDOVENESC ÎN PARTENERIAT CU POLIȚIA MUNICIPIULUI CÂMPULUNG MOLDOVENESC

  actualitate

  Documente și legături

  Documente atașate postării curente:

  ACCES RAPID

  Opțiuni

  Distribuie postarea sau revino la lista tuturor articolelor.